Dutch Smart Cities Startup Bootcamp

Ben je startende ondernemer op het gebied van smart cities, technologie of de creatieve industrie? Wil je de Amerikaanse markt verkennen en de eerste Smart Cities NYC conferentie en expo bijwonen? Meld je dan aan voor de Dutch Smart Cities Startup Bootcamp van 1 t/m 6 mei 2017!

De Dutch Smart Cities Startup Bootcamp is een intensief programma om Nederlandse startups voor te stellen aan het relevante netwerk in New York. De bootcamp is de perfecte gelegenheid om nieuwe kansen op zakelijk gebied te ontdekken en experts en bedrijven in New York te ontmoeten.

Wat kun je verwachten?

Deelnemers leren van experts, gebruikers en collega’s op het gebied van smart cities en technologie hoe zij hun startup kunnen laten groeien in deze markt. Ook woon je de eerste Smart Cities NYC ’17 conferentie en expo bij. Op de conferentie vergroten Nederlandse ondernemers de zichtbaarheid en positie van ‘Dutch Smart City Solutions’.

De Nederlandse Consulaat-Generaal in New York en B. New York organiseren de bootcamp.

Voor wie?

Nederlandse startups and scale-ups op het gebied van smart cities, technologie en de creatieve industrie, die actief werken aan uitbreiding naar of zakelijke kansen in New York. Daarbij ligt de focus op bedrijven in de schone energie, veerkrachtigheid (resiliency) en stedelijke planning, transport en mobiliteit, creatieve industrie, smart data en burgerbetrokkenheid.

Je moet een product hebben dat goede kansen heeft op de markt in de VS. Verder kun je goede cijfers laten zien voor (omzet)groei en conversie.

Meer weten?

Het programma en overige informatie over deelname vind je hier. Let op: deadline voor aanmelden is 6 februari.

Na de aanmelding volgt een selectieprocedure. In de eerste week van maart hoor je of je geselecteerd bent. Een expert-jury en een delegatie van de Nederlandse Consulaat-Generaal en B. New York maken de selectie.

 

Je kunt niet meer reageren.